• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Natuursteen Afslijpen

Bij onze uitgebreide technieken en methodes voor het onderhoud, de behandeling of volledige renovatie van natuurstenen vloeren behoort uiteraard ook het afslijpen van natuursteen toplagen. Marmerbehandelen.nl heeft ruime ervaring met natuursteen afslijpen, ook wel slijpen of schuren genoemd. Is uw kostbare natuurstenen vloer beschadigd of heeft uw marmeren vloer grove plekken gekregen door bijvoorbeeld langdurig gebruik? Met onze verfijnde technieken voor natuursteen afslijpen worden alle oneffenheden vakkundig en volledig verwijderd. Hierdoor krijgt uw vloer een echt tweede of in sommige gevallen zelfs een derde leven. De echte originele fijne patronen die het kenmerk vormen van natuursteen zijn na onze deskundige afslijping weer volledig zichtbaar. Een glanzende vloer zonder hoogteverschillen is het resultaat. Is uw vloer toe aan een afslijp behandeling? Of wilt u meer weten over de te verwachten resultaten voor uw vloer of vloeren? Bel ons voor een afspraak. Onze expert komt graag bij u langs voor controle en deskundig advies over het afslijpen van uw marmeren vloer.

Nieuwe toplaag door afslijpen

Het fijne van marmer is natuurlijk niet alleen de chique uitstraling en het fijne kleurpatroon van de steen. Marmeren vloeren zijn gemaakt om jarenlang gebruikt te worden. Marmer is solide en massief. Daardoor is het mogelijk om door het professioneel afslijpen van uw marmeren vloer een gelijkmatige dunne toplaag weg te slijpen. Wilt u weten hoe het afslijpen van uw marmeren vloer in zijn werking gaat? Wilt u ook weten of onze afslijp technieken kunnen worden uitgevoerd op uw natuurstenen vloeren, aanrecht of badkamer? Wij informeren u graag over de beste behandelingsmethodes voor uw natuurstenen vloer. De exacte kosten geven we u altijd van tevoren door. Onze scherpe offertes zijn compleet, inclusief alle materialen en arbeidsloon. Wij hebben hart voor natuursteen afslijpen en voor uw portemonnee.

Perfecte resultaten met natuursteen afslijpen

Marmerbehandelen.nl heeft ervaring met het afslijpen van marmeren vloeren op verschillende dieptes. Nadat onze marmer expert uw vloer heeft geïnspecteerd wordt naar aanleiding van de diepte van de beschadigingen uw vloer gelijkmatig afgeslepen. Door het vakkundig afslijpen ontstaat er dus een geheel nieuwe en onbeschadigde toplaag. We maken bij het afslijpen van marmer gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van marmerbehandeling. Bovendien hebben wij de beschikking over slijpmachines van verschillende groottes en snelheden. We gebruiken bij onze slijptechnieken uitsluitend de beste kwaliteit diamant slijpmaterialen. Hierdoor slijpen we precies weg wat nodig is en geen millimeter meer. Zitter er krassen op uw marmeren vloer of heeft uw vloer lelijke ruwe plekken? Dan willen wij u de resultaten van onze behandeling graag demonstreren. Gratis en zonder verplichtingen. Op een door u gekozen plek kunnen wij 2m² van uw vloer afslijpen, zodat u gelijk de perfecte resultaten zelf kunt zien en beoordelen. Wilt u dat wij uw marmeren vloer weer in ere herstellen? Bel dan nu voor een afspraak. Onze marmer experts zijn u graag van dienst.

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug: