• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Belgisch hardsteen behandelen volgens unieke Spaanse methode

Belgisch hardsteen behandelen volgens Spaanse methodiek. Dat is wat marmerbehandelen.nl doet met telkens opnieuw resultaten om van te watertanden. Spaans kristallisatiemiddel wordt niet op de steen gelegd, maar gaat de Belgische hardsteen in. De Spaanse methode is eveneens toepasbaar op andere soorten natuursteen.

Specialist in Belgisch hardsteen behandelen en renoveren

Marmerbehandelen.nl mag met ruim dertig jaar ervaring zeker specialist genoemd worden in belgisch hardsteen behandelen en renovatie van marmer en andere natuursteensoorten. Het gebruikte kristallisatiemiddel is onbekend in Nederland en werkt dus anders dan dat men hier gewend is, want het kristallisatiemiddel wordt niet op de steen aangebracht, maar gaat direct de steen in. Dit voorkomt de zo gehate looppaden- een toplaag met doffe vlekken- die je vaak wél ziet als stenen gepolijst worden. De Spaanse methode heeft bovendien als voordeel dat stenen niet hoeven te drogen of uit te harden en de meubels in een huis dus gewoon op hun plek kunnen blijven staan. Marmerbehandelen.nl verplaatst bovendien zelf het meubilair, over service gesproken!

Kristal zet uit

De temperatuur van de te behandelen steen wordt machinaal verhoogd waardoor de poriën van de steen meer open gaan staan en het kristal in de stenen trekt. Koelt de steen daarna weer af, dan gaan de kristallen in de stenen uitzetten. Dit voorkomt glasvorming in de steen en daardoor blijven vlekken in de steen voortaan weg. De kristallen in de steen worden vervolgens actief en lijken wel een soort van licht te geven. Dat licht wordt in Nederland hoogglans genoemd, maar wij horen deze term liever niet. Hoogglans breng je immers aan de buitenkant aan, de Spaanse methode maakt dat de glans uit de steen zelf komt. En dat is nogal een verschil. Belgisch hardsteen behandelen kan dus ook in een keer goed!


Binnen een dag een ‘nieuwe’ vloer

Behalve Belgisch hardsteen is de uit Spanje afkomstige methodiek eveneens te gebruiken voor marmer, travertin, terrazzo en Chinees hardsteen. Daarnaast impregneert en polijst marmerbehandelen.nl ook leisteen, gneis en graniet, net als kalkarme steenvloeren. De werkwijze? Na telefonisch contact met de natuursteenspecialist krijgt de klant een eerste prijsindicatie en relevante informatie. Vervolgens komt een specialist langs om de vloer te bekijken en hoort de klant ook de exacte prijs. Nadat vervolgens een aantal vierkante meters behandeld wordt en de klant dus ziet hoe fraai de vloer wordt, is het aan de klant of ook meteen de rest van de vloer te laten bewerken. Wil men dat, dan heeft men dus binnen een dag een vloer die niet van nieuw te onderscheiden is. Niet tevreden met het resultaat? Dan betaalt de klant uiteraard niets.

 

 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Open chat
Powered by