• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Belgisch Hardsteen onderhoud

Als experts in het behandelen, onderhouden en renoveren van natuursteen kan Belgisch hardsteen onderhoud natuurlijk niet missen. Wij zijn onze klanten graag van dienst. Door regelmatig onderhoud en het gebruik van de juiste middelen blijft uw mooie vloer van Belgisch Hardsteen in goede staat. Met zijn karakteristieke blauw grijze kleur in verschillende variaties en schakeringen is Belgisch Hardsteen zowel geschikt voor binnen als buiten. Wilt u weten hoe wij zorgen voor Belgisch Hardsteen onderhoud? Wij delen onze kennis over het perfect onderhouden van uw kostbare natuursteen graag met u. Marmerbehandelen.nl geeft uw vloer altijd de glans die het verdiend. Belgisch Hardsteen is een veelzijdige en bovendien exclusieve natuursteen. Bij gebruik in vloeren en keukens geeft Belgisch Hardsteen een prachtige tijdloze uitstraling aan uw woning. Is uw Belgisch Hardsteen aan een renovatie toe of wilt u het reguliere onderhoud van uw vloeren liever door een deskundige laten uitvoeren? U kunt voor een vrijblijvende inspectie en deskundig advies altijd een afspraak maken met onze natuursteen experts.

Belgisch Hardsteen blijvend beschermd met kristallisatie

Belgisch Hardsteen is een natuursteen met een lange levensduur. Daarom zijn wij, van marmerbehandelen.nl u graag van dienst om uw Belgisch Hardsteen in een goede conditie te brengen en houden. Heeft uw Belgische Hardstenen vloer vlekken, doffe plekken of loop slijtage? Met onze unieke methode van kristallisatie kunnen wij uw vloer een blijvende bescherming bieden. Wij kristalliseren met een unieke Spaanse methode waarbij de kristallen niet op de steen liggen maar volledig intrekken. Met onze gepatenteerde kristallisatie methode wordt uw vloer weer vlekkeloos en glanzend. Door de verharding van de kristallen vanuit de natuursteen zelf is uw vloer bovendien volledig bestand tegen vocht en vuil. Wilt u het effect van onze kristallisatie zelf ervaren? Wij bieden u dan graag een gratis proefstuk aan. Door onze behandeling op 2 m² van uw vloer kunt u zelf ervaren wat de effecten zijn van onze kristallisatie, zonder kosten en helemaal vrijblijvend. Wilt u meer weten over het kristalliseren van uw Belgisch Hardsteen? Of wilt u een vrijblijvende offerte op maat voor uw vloer, trap of keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts in natuursteen zijn u graag van dienst. Belgisch hardsteen onderhoud doen wij bij vele klanten al langer dan 30 jaar.

Specifieke eigenschappen Belgisch Hardsteen

Het goed onderhouden van uw vloer, trap of werkbladen geeft glans en bescherming aan uw kostbare bezit. Belgisch Hardsteen heeft een uniek uiterlijk door de aanwezigheid van fossielen, grillige witte strepen (aders) en bijna rechte witte strepen (spieren). Ook kunnen er in uw Belgisch Hardsteen koolstofconcentraties(brand) voorkomen en aparte kleurverschillen zijn eerder regel dan uitzondering. Juist deze kenmerken maken Belgisch Hardsteen zo uniek en populair onder kenners. Hardsteen is een kalkhoudende natuursteen met een open structuur en neemt daardoor gemakkelijk vlekken op. Ook is Belgisch Hardsteen relatief zacht waardoor krassen kunnen ontstaan. Voor veel liefhebbers van natuursteen is trouwens een ietwat doorleefd uiterlijk van hun vloer of werkblad juist een extra aantrekkelijkheid.

Belgisch hardsteen onderhoud?

Voor deskundig advies over belgisch hardsteen onderhoud bel nu naar +31642598353

 

 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Open chat
Powered by