• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Chinees hardsteen behandelen op unieke Spaanse manier

Chinees hardsteen behandelen met een unieke Spaanse methode. Dát – en niets anders- geeft het beste resultaat. Marmerbehandelen.nl werkt met een uniek kristalmiddel dat rechtstreeks de Chinese hardsteen in gaat, een totaal andere werkwijze dan dat men in Nederland gewend is. Deze manier van werken garandeert echter het beste resultaat en voorkomt doffe vlekken in de toplaag. Chinees hardsteen behandelen doen wij dus in een keer goed!

Dertig jaar ervaring in Chinees hardsteen behandelen

Met dertig jaar ervaring in de behandeling en renovatie van Chinees hardsteen en andersoortige natuursteen, weten de specialisten van marmerbehandelen.nl waar ze over praten. Zo weten ze dat middels polijsten vaak wel doffe vlekken in de toplaag ontstaan. Met het unieke Spaanse kristalmiddel worden de zo gehate looppaden voorkomen. Bovendien biedt deze werkwijze nog een groot voordeel. Na de behandeling hoeven de natuurstenen namelijk niet uit te harden en te drogen. Daardoor kunnen de meubels gewoon in de kamer blijven staan. Sterker nog: de klant hoeft helemaal niets te doen, want de medewerkers van marmerbehandelen.nl verplaatsen zelf het meubilair. Daar staat service namelijk nog echt hoog in het vaandel.

‘Lichtgeef’ effect van binnenuit

Eerst wordt de temperatuur van de steen machinaal verhoogd. Dit zorgt voor geopende steenporiën en daardoor krijgt het kristalmiddel de kans in de steen te trekken. Als de steen vervolgens weer afkoelt, zet het kristal uit en wordt glasvorming in de steen voorkomen en is er van vlekken in de toplaag geen sprake meer. De kristallen in de steen worden door de werkwijze geactiveerd en zorgen voor het bekende ‘lichtgeef’ effect, een effect dat overigens ook wel eens ten onrechte hoogglans wordt genoemd. Hoogglans namelijk, suggereert dat er een glanslaag aan de buitenkant van de steen is aangebracht, terwijl de methode van marmerbehandelen.nl zorgt dat het zo prachtige licht uit de steen zelf komt. Behalve met Chinees hardsteen kan de bijzonder effectieve methode ook gebruikt worden voor marmer, travertin, terrazzo en Belgisch hardsteen.


Zo goed als nieuw

Marmerbehandelen.nl is overigens ook specialist op het gebied van het impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en andere kalkloze steenvloeren en heeft bovendien een manier van werken die ook al uniek genoemd mag worden. Na een telefonisch onderhoud en een eerste prijsindicatie, brengt een vakman van marmerbehandelen.nl een bezoek aan huis om de vloer te inspecteren, een precieze prijs aan te geven én om een klein deel van de vloer op de unieke manier te behandelen. Zo kan de klant zien hoe het eindresultaat zal worden. Is de klant tevreden? Dan wordt ook meteen de rest van de vloer aangepakt en beschikt de klant aan het einde van de dag over een vloer die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet tevreden? Dan betaalt de klant uiteraard niets.

 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Open chat
Powered by