• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Chinees hardsteen onderhoud

Ons familiebedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in Chinees hardsteen onderhoud en de bewerking van alle soorten natuursteen. Hierdoor hebben wij ook een uitgebreide ervaring opgedaan met Chinese hardsteen onderhoud. Deze natuursteen is de laatste jaren bijzonder in trek. Gewonnen in de steengroeves van China wordt deze kalkhoudende natuursteen voor een relatief lage prijs aangeboden. Hierdoor is de populariteit van natuurstenen vloeren behoorlijk gegroeid. Veel mensen hebben de overstap gemaakt van reguliere vloerbedekkingen naar een Chinese hardsteenvloer of zelfs een Vietnamese hardsteenvloer. Dit vinden wij, van marmerbehandelen.nl overwegend positief. Immers kunnen nu nog meer mensen genieten van de schoonheid en duurzaamheid die het gebruik van hardsteen biedt voor vloeren, badkamers en keukens. Bent u trots op uw Chinese hardstenen vloer? Dat mag u ook best zijn. Chinees hardsteen onderhoud vergt wel een specifieke manier van behandeling. Wij geven u graag alle informatie om uw Chinese hardstenen vloer in goede staat te brengen en te houden. Wilt u liever in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken voor uw Chinese hardstenen vloer? Dan kunt u ons, vanuit heel Nederland, bellen voor een vrijblijvende controle en deskundig advies. Wij helpen u graag.

Chinees hardsteen onderhoud binnen en buiten

De toepassingen van Chinees hardsteen zijn legio. In het land van herkomst China wordt deze natuursteen bijvoorbeeld veel gebruikt voor beelden. In Nederland zijn we iets gematigder en wordt de Chinese natuursteen vaak gebruikt in terrasvloeren buiten. Ook in woningen en kantoren komen we Chinese hardstenen vloeren tegen. Helaas komt het regelmatig voor dat er verkleuringen optreden in Chinese hardsteen. Soms ontstaat er een grijze en doffe toplaag met onaantrekkelijke kleurverschillen. Heeft uw Chinese hardstenen vloer een doffe uitstraling gekregen? Door zeer fijn uw vloer te schuren, kunnen wij deze dofheid verwijderen. Met geavanceerde kristallisatiemethodes uit Spanje laten de experts van marmerbehandelen.nl de originele volle kleur van Chinees hardsteen weer naar boven komen. Wilt u zelf ervaren wat onze behandelingen doen voor uw vloer? Wij bieden u gratis een proefbehandeling aan.

Gratis proefstuk op uw Chinees hardstenen vloer

Wij behandelen voor u twee vierkante meter van uw vloer met de meest geschikte methode, op een door u zelf gekozen plek. Gratis en zonder verplichting. Onze natuursteenexperts hebben namelijk nog veel meer methodes om uw vloer te behandelen. Door de aanwezigheid van waterlijnen in Chinees hardsteen kunnen gemakkelijk breuklijnen en beschadigingen ontstaan. Hiervoor is onze gepatenteerde kristallisatie methode bijzonder geschikt. Met onze Spaanse methode van kristalliseren herstellen wij uw vloer en creëren een blijvende bescherming van binnen uit. Wilt u weten wat onze natuursteenexperts voor uw vloer kunnen betekenen? Na persoonlijke inspectie van uw Chinese hardstenen vloer geven wij u een betrouwbaar advies over de meest geschikte behandelingsmethode. Ziet u daarvan graag met uw eigen ogen het resultaat en wilt u gelijk een passende offerte? Dat is zeker mogelijk. U kunt ons bellen voor een vrijblijvende afspraak. Met ons team van experts zijn wij u graag van dienst

 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Open chat
Powered by