• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Een granieten vloer is hard en kan tegen een stootje, maar heeft wel onderhoud nodig

Het onderhoud van uw granieten vloer is bij ons in betrouwbare handen. Dit komt niet alleen door onze jarenlange ervaring, maar ook de middelen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Middelen die wij rechtstreeks in uw vloer aanbrengen, zodat u niet alleen nu maar ook in de toekomst kunt genieten van uw mooie granietvloer. Onze producten en methodes zijn afkomstig uit Spanje waarmee wij ons duidelijk onderscheiden van andere onderhoudsbedrijven in Nederland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Met een gratis proefstuk op locatie bewijzen wij het u graag. U kunt vandaag nog een afspraak maken.

Professioneel onderhoud van uw granieten vloer

Een granieten vloer is duurzaam, maar het is wel belangrijk om deze goed te onderhouden. De dagelijkse reiniging spreekt voor zich en kunt u zelf doen. Voor professioneel onderhoud schakelt u een onderhoudsbedrijf in. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe granietvloer? Dan kunnen wij deze voor u impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan in de toplaag van uw vloer, zodat deze wordt beschermd tegen het binnendringen van vocht en vuil. Vuil kan niet meer in uw vloer trekken en uw vloer is gemakkelijk dagelijks schoon te maken met reguliere schoonmaakproducten. Ook kunnen wij doffe vlekken op het graniet verwijderen.

Of professioneel onderhoud van uw granieten vloer nodig is, hangt af van het gebruik van de vloer. Wordt de vloer intensief belopen, dan zal deze ook sneller slijten. Vertoont uw granieten vloer veel slijtage of beschadigingen? Dan is schuren wellicht de beste oplossing. Ook wanneer er sprake is van hoogteverschillen in uw vloer, kunt u kiezen voor schuren. Met professionele apparatuur schuren wij uw vloer weer helemaal vlak waarna wij deze impregneren. Wanneer uw granietvloer geen beschadigingen heeft, kunnen wij deze direct polijsten.

Oude granietvloer behandelen

Als u een oude granietvloer heeft, kan het zijn dat de vloer in de loop der jaren zijn glans verloren heeft. Dat is jammer, zeker als de vloer verder nog intact is. Laat deze dan behandelen, want wij kunnen de vloer voor u polijsten om de glans te herstellen. Bij het polijsten van een granieten vloer maken wij gebruik van een speciale polijstmachine met schijven. Hoe kleiner de korrel in de schijf, hoe hoger de glans van uw product wordt. Zo kunt u zelf het gewenste glansniveau van uw graniet bepalen.

Graniet is een dieptegesteente en dat wil zeggen dat het is gevormd door het ondergronds stollen van magma. Een vloeibaar gesteente dat zich onder het aardoppervlak bevindt en is afgekoeld onder grote druk. Omdat dit heel geleidelijk is gegaan, hebben de mineralen de tijd gehad om kristallen te vormen. Deze kristallen zijn typerend voor het korrelige uiterlijk van de steen. Een mooie steen die het juiste onderhoud verdient. U bent bij ons onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Of het nu gaat om reiniging, renovatie of reparatie, wij zorgen voor een effectieve behandeling tegen zeer scherpe prijzen, dus de kosten zullen u zeker meevallen.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, afslijpen, repareren en renoveren van onder andere gneis, granieten vloeren en ander hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by