• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Wij zijn dé specialist als het gaat om hardstenen vloer onderhoud

Een hardstenen vloer is prachtig, maar vergt ook onderhoud. De kosten die daarmee gepaard gaan zijn afhankelijk van de behandeling. Een grondige reiniging is uiteraard voordeliger dan een professionele renovatie of reparatie. Om welk soort onderhoud het ook gaat, wij hebben als specialist in onder meer hardsteenvloeren de juiste machines, middelen en kennis in huis om uw hardsteenvloer goed te behandelen. Voor advies of een offerte kunt u direct een afspraak maken met ons onderhoudsbedrijf. Ter plaatse bekijken wij de situatie en doen u dan een gepast voorstel.

Wij onderhouden zowel nieuwe als oude hardstenen vloeren. Een hardstenen vloer die al wat langer ligt, kan in de loop der jaren zijn glans verliezen. Ook kunnen er beschadigingen ontstaan door intensief gebruik van de vloer, zoals scheurtjes en vlekken. Vlekken die bijvoorbeeld zijn ontstaan door het gebruik van chemische middelen. Ons onderhoudsbedrijf kan door middel van afslijpen en polijsten uw hardsteenvloer weer in ere herstellen.

Goed onderhoud van uw hardsteenvloer

Hardsteen wordt overal ter wereld gevonden. Zo is er bijvoorbeeld ook Chinees hardsteen. Over het algemeen is Belgisch hardsteen van betere kwaliteit en wordt deze steensoort ‘mooi oud’. Dit ouderdomsproces hoort echter wel gepaard te gaan met goed onderhoud, zodat de vloer zijn exclusiviteit behoudt. Het oppervlak is redelijk tot zeer vlak, wat Belgisch hardsteen in gebruik een mooi doorleefd uiterlijk geeft, maar is niet zuur- of krasbestendig. Deze hardsteenvloer verdient dan ook zeker goed onderhoud. Ook kunnen wij doffe vlekken in en op Belgisch en Chinees hardsteen verwijderen.

In tegenstelling tot sommige andere onderhoudsbedrijven brengen wij niets aan op de hardsteenvloer, maar rechtstreeks erin. Met producten en door methodes die afkomstig zijn uit Spanje. Een land waar dit soort vloeren al eeuwen worden gelegd en waar wij de kneepjes van het vak hebben geleerd.

Onze doelgerichte behandeling van een hardstenen vloer

Met onze bijzondere werkwijze onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven in Nederland. Wij bieden een doelgerichte behandeling waardoor u nog jarenlang plezier zal beleven van uw hardstenen vloer. Of het nu gaat om Belgisch hardsteen of een ander soort hardsteenvloer.

Hardsteen behoort tot de familie van de kalksteen en is dus eigenlijk een relatief zachte steen. Dé specifieke eigenschap van hardsteen is dat deze steensoort oliehoudend is. Daardoor is hij zo mooi om te zien en is goed onderhoud dan ook beslist geen overbodige luxe.

Om u te overtuigen bieden wij u 1 gratis proefbehandeling aan, zodat u ter plaatse kunt ervaren hoe effectief onze behandeling is. Voor het laten behandelen van uw hardstenen vloer kan uw meubilair in de betreffende ruimte blijven staan, zodat u geen extra werkzaamheden hoeft te verrichten.

Onderhoudsbedrijf voor nieuwe en oude hardstenen vloeren

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen die een onderhoudsbedrijf zoekt om een hardstenen vloer te laten behandelen, kan dus uitstekend bij ons terecht. Of het nu gaat om een nieuwe of oude hardstenen vloer. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by