• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Impregneren

Is uw granieten vloer dof geworden? Of heeft uw leisteen vloer vlekken die u niet meer weg krijgt? Als de experts in de behandeling van alle soorten natuursteen hebben we ook voor uw vloer een bijzonder geschikte behandelmethode. Door deskundig impregneren creëren wij namelijk een blijvende oplossing voor het probleem van vlekken en verkleuringen. Uw vloer wordt door de impregnatie volledig beschermd en waterafstotend. Onze methode van impregneren is geschikt voor alle vloeren gemaakt van niet kalkhoudende natuursteen. De vakmensen van marmerbehandelen.nl hebben ruime ervaring in de behandeling, reparatie en renovatie van marmer en alle soorten natuursteen. Ook impregneren behoort bij onze expertise en is bovendien één van onze specialisaties. Wilt u weten hoe impregneren precies in zijn werk gaat? Als de bekendste marmer en natuursteen expert van Nederland vertellen wij u graag alles over het impregneren van vloeren, trappen en badkamers. Wilt u liever een persoonlijke afspraak maken om de mogelijkheden van impregnatie voor uw vloer te bespreken? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte mag u altijd contact met ons opnemen.

Welke natuursteen kunnen we impregneren?

De schoonheid van natuursteen is ongeëvenaard en al eeuwenlang wordt natuursteen toegepast als hoogwaardig bouwmateriaal voor vloeren. Er is een verdeling te maken tussen kalkhoudende natuurstenen zoals marmer, travertijn of hardsteen en niet kalkhoudende natuursteen zoals graniet en leisteen. Er zijn namelijk ook veel bijzonder mooie vloeren vervaardigd van niet kalkhoudend natuursteen. Uitsluitend vloeren van natuursteen zonder kalk hebben baat bij impregneren. Een natuurstenen vloer is decoratief, tijdloos en een lust voor het oog. Bij marmerbehandelen.nl weten we alles over de verschillende methodes om uw natuurstenen vloer in perfecte staat te brengen en te houden. Onze impregnatie behandeling kan worden uitgevoerd op onder andere granieten vloeren, gneis vloeren, kwartsiet en leistenen vloeren.

Blijvende bescherming door impregnatie

Bij onze uitgebreide diensten hoort ook het impregneren van natuursteen.
Door impregneren wordt uw vloer immuun voor vocht, vlekken en vuil. Het impregnatie middel dringt diep naar binnen en hecht zich aan de steen. Bij onze methodes van impregneren heeft u bovendien de keuze uit een naturel of een kleur-verdiepend effect. Onze experts geven u graag deskundig advies. Natuurstenen komen in alle schakeringen, kleuren en variëteiten. Wij behandelen met onze impregnatie methode alle tinten vloeren, variërend van bijna wit tot diep zwart. Wilt u weten of uw vloer geschikt is om te impregneren en wilt u hiervan de kosten weten? Maak dan nu een afspraak met een van onze natuursteen experts. Samen met u inspecteren wij uw vloer en geven u gelijk een vrijblijvende offerte.

 

 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by