• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Impregneren

Is uw granieten vloer dof geworden? Of heeft uw leisteen vloer vlekken die u niet meer weg krijgt? Als de experts in de behandeling van alle soorten natuursteen hebben we ook voor uw vloer een bijzonder geschikte behandelmethode. Door deskundig impregneren creëren wij namelijk een blijvende oplossing voor het probleem van vlekken en verkleuringen. Uw vloer wordt door de impregnatie volledig beschermd en waterafstotend. Onze methode van impregneren is geschikt voor alle vloeren gemaakt van niet kalkhoudende natuursteen. De vakmensen van marmerbehandelen.nl hebben ruime ervaring in de behandeling, reparatie en renovatie van marmer en alle soorten natuursteen. Ook impregneren behoort bij onze expertise en is bovendien één van onze specialisaties. Wilt u weten hoe impregneren precies in zijn werk gaat? Als de bekendste marmer en natuursteen expert van Nederland vertellen wij u graag alles over het impregneren van vloeren, trappen en badkamers. Wilt u liever een persoonlijke afspraak maken om de mogelijkheden van impregnatie voor uw vloer te bespreken? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte mag u altijd contact met ons opnemen.

Welke natuursteen kunnen we impregneren?

De schoonheid van natuursteen is ongeëvenaard en al eeuwenlang wordt natuursteen toegepast als hoogwaardig bouwmateriaal voor vloeren. Er is een verdeling te maken tussen kalkhoudende natuurstenen zoals marmer, travertijn of hardsteen en niet kalkhoudende natuursteen zoals graniet en leisteen. Er zijn namelijk ook veel bijzonder mooie vloeren vervaardigd van niet kalkhoudend natuursteen. Uitsluitend vloeren van natuursteen zonder kalk hebben baat bij impregneren. Een natuurstenen vloer is decoratief, tijdloos en een lust voor het oog. Bij marmerbehandelen.nl weten we alles over de verschillende methodes om uw natuurstenen vloer in perfecte staat te brengen en te houden. Onze impregnatie behandeling kan worden uitgevoerd op onder andere granieten vloeren, gneis vloeren, kwartsiet en leistenen vloeren.

Blijvende bescherming door impregnatie

Bij onze uitgebreide diensten hoort ook het impregneren van natuursteen.
Door impregneren wordt uw vloer immuun voor vocht, vlekken en vuil. Het impregnatie middel dringt diep naar binnen en hecht zich aan de steen. Bij onze methodes van impregneren heeft u bovendien de keuze uit een naturel of een kleur-verdiepend effect. Onze experts geven u graag deskundig advies. Natuurstenen komen in alle schakeringen, kleuren en variëteiten. Wij behandelen met onze impregnatie methode alle tinten vloeren, variërend van bijna wit tot diep zwart. Wilt u weten of uw vloer geschikt is om te impregneren en wilt u hiervan de kosten weten? Maak dan nu een afspraak met een van onze natuursteen experts. Samen met u inspecteren wij uw vloer en geven u gelijk een vrijblijvende offerte.

 

 

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug: