• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Hoe kristalliseren wij uw vloer?

Wij hebben de exclusieve techniek en de beschikking over geavanceerde apparatuur voor kristallisatie van Travertin, Terrazzo, Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen en Marmeren vloeren. Bij onze methode verwarmen we uw vloer door een lichte constante wrijving. Hierdoor gaan de poriën van de natuursteen open. Uw marmeren vloer neemt onze kristallen in zich op. Bij het afkoelen dat overigens in zeer korte tijd plaatsvind, sluit de steen door het uitzetten van de kristallen en wordt weer hard en ondoordringbaar. Door de kristallisatie is uw vloer volledig water- en vuilbestendig. Bovendien heeft uw vloer een prachtige diepe en blijvende glans van binnenuit.

Het unieke effect van onze Spaanse methode van kristalliseren kunt u trouwens zelf heel gemakkelijk ondervinden. Want ook deze methode demonstreren wij graag en vrijblijvend op uw vloer. Heeft u een vraag over onze Spaanse methode van kristalliseren? Of wilt u gelijk een afspraak maken om uw marmer een perfecte bescherming te geven tegen vlekken en slijtage? U kunt ons gewoon bellen. Wij behandelen natuurstenen vloeren in geheel Nederland.

Unieke methode van marmer en natuursteen kristalliseren

Onze voorouders komen uit Spanje en waren ook daar al actief bezig met marmerbewerking. Zoals u weet is Spanje samen met Italië de trendsetter van marmer en natuursteen. De fijne kneepjes van het vak hebben we dan ook geleerd van de echte grootmeesters in marmerbehandeling. Hierdoor hebben wij de beschikking over unieke en gepatenteerde technieken en materialen. Het tijdrovende drogen van marmeren vloeren na een kristallen behandeling is bij onze methode niet meer nodig. Sterker nog, uw meubels kunnen gewoon in huis blijven. Wilt u meer weten over onze exclusieve kristallisatie methode? Wij laten u graag kennismaken.

Spaans Kristalliseren door onze marmerexperts

Onze methode voor kristallisatie van marmeren vloeren geeft het resultaat waar u misschien al jaren naar op zoek bent. Een egale glans en bescherming, van binnen uit. Wij kunnen deze behandeling exclusief in Nederland uitvoeren. Bij onze kristallisatie zijn vlekken en doffe plekken op uw marmeren vloer voorgoed verleden tijd. Wij leggen de beschermende kristallen namelijk niet op de steen, maar erin. Hoe doen we dat? Marmer behandelen licht voor u een tipje van de sluier op. Wilt u liever een persoonlijke uitleg, advies over uw vloeren of gelijk een vrijblijvende offerte? Dan kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten.

Kristalliseren

Vindt u natuursteen mooi? Wij houden van natuursteen. De liefde is ook wederzijds want wij zijn in staat om alle natuurstenen vloeren weer te laten stralen, van binnen uit. Ons familiebedrijf Marmerbehandelen.nl heeft ruim 30 jaar ervaring in het behandelen van natuursteen. Wij hebben het vakmanschap in huis om uw natuurstenen vloer niet alleen de glans van weleer terug te geven, maar door onze unieke behandelmethodes ook langdurig te beschermen.

 

 

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug: