• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Dit is onze adviespagina over, onder andere, onderhoud van Kwartsiet

Kwartsiet heeft net als alle andere natuurstenen onderhoud nodig. Het onderhoud van een kwartsiet vloer bestaat niet alleen uit dagelijks maar ook uit professioneel onderhoud. Het reguliere onderhoud is het wissen, vegen, stofzuigen of dweilen om vuil, zand en stof op te ruimen. Voor professioneel onderhoud is ons advies om hiervoor altijd een gedegen onderhoudsbedrijf in te schakelen. U kunt daarvoor uitstekend bij ons terecht, want wij zijn dé specialist in het onderhouden van kwartsiet. Wilt u bijvoorbeeld uw kwartsiet vloer laten behandelen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Kwartsiet onderhoud

Een kwartsiet vloer is meestal te herkennen aan de glimmertjes die het bevat, afhankelijk van het soort kwartsiet. Door deze eigenschappen is kwartsiet goed te gebruiken als vloertegel voor zowel binnen als buiten. Een nadeel van een natuurstenen vloer, zoals kwartsiet, is dat de vloer vlek- en zuurgevoelig is. Ons advies is dan ook om kwartsiet in principe altijd te laten impregneren om het te beschermen tegen vet, olie en zuur. Wij gebruiken hiervoor een zogenoemd impregneermiddel dat diep in de steen doordringt en zich verankert. Naar wens kan een middel worden gebruikt met een neutraal of kleurverdiepend effect. De kosten die gepaard gaan met deze vorm van onderhoud zijn onder meer afhankelijk van de grootte van uw vloer, maar ook van uw wensen.

Wie voor een kwartsiet vloer kiest, kan daar in principe een leven lang van genieten. Kwartsiet komt vooral voor in de kleuren grijs, crème, geel en rood. Per soort kan het uiterlijk verschillen van regelmatig tot zeer onregelmatig. Ook het splijtoppervlak verschilt van ruw tot vrijwel glad. Een kwartsieten vloer is vlekgevoelig, dus onderhoud is van groot belang voor de optimale levensduur van de vloer. Professioneel onderhoud is ook nodig zodat de vloer zijn mooie, rustieke uitstraling te allen tijde kan behouden. Uiteraard krijgt u na verloop van tijd te maken met gebruikerssporen. Oneffenheden en kleine krassen kunnen wij afslijpen of professioneel wegwerken met unieke producten en methodes afkomstig uit Spanje. Daarmee onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven die vaak reguliere middelen gebruiken.

1 gratis behandeling voor uw kwartsiet vloer

Om u te overtuigen van onze effectieve werkwijze bieden wij u 1 gratis proefbehandeling aan, zodat niet woorden maar daden voor ons spreken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en u hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat wij enig risico nemen met uw kwartsiet vloer. Ook voor reparatie en renovatie van uw kwartsiet vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen in alle gevallen voor een perfect eindresultaat. Kwartsiet is en blijft een bijzonder natuurproduct dat vraagt om professioneel onderhoud. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij verzorgen het.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere kwartsiet, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by