• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Voor het onderhoud van Leisteen bieden wij de beste oplossingen

Voor het onderhoud van leisteen gebruiken wij speciale producten en methoden. Heeft u last van sterke vervuiling, diepe krassen of andere beschadigingen aan uw vloer? Afhankelijk van de conditie van uw lei steen vloer, zorgen wij voor een professionele behandeling zodat u weer jarenlang kunt genieten van uw mooie vloer. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Onderhoudsbedrijf voor impregneren van leisteen

Hoewel leisteen bijzonder onderhoudsvriendelijk is, wil dat nog niet zeggen dat er helemaal geen onderhoud nodig is voor dit sfeervolle natuursteen. Zeker als u een lei steen vloer in een natte ruimte heeft laten leggen. Het klopt dat lei steen weinig vocht opneemt, maar toch kan er kalkaanslag ontstaan bij intensief gebruik. U kunt dit bijvoorbeeld oplossen door uw leisteen vloer te laten impregneren door ons onderhoudsbedrijf.

Voor het impregneren van een leisteen vloer gebruiken wij producten die rechtstreeks in de vloer terechtkomen, zodat er een extra beschermlaag ontstaat waardoor de kans op kalkvorming aanzienlijk afneemt. Kalkaanslag wordt van nature overal afgezet waar water stroomt, en brengt geleidelijk schade toe. Met onze producten wordt het probleem van een hoge waterhardheid direct aangepakt.

Professioneel onderhoud van uw leisteen vloer

In principe bestaat leisteen uit verschillende lagen. Deze lagen kunnen in kleurtint verschillen dat u overigens niet moet zien als nadeel. Als u een lei steen vloer hebt liggen, weet u als geen ander dat dit een speelse karaktereigenschap is van dit mooie natuursteen. Een leisteen vloer is makkelijk in onderhoud, want lei steen is weinig gevoelig voor vlekken. Zelfs vetvlekken blijven doorgaans niet in het oppervlak zitten. Toch kan de vloer, na jarenlang intensief gebruik, professioneel onderhoud nodig hebben. Op welke wijze wij de vloer behandelen is afhankelijk van de conditie van uw vloer.

In een klein aantal gevallen kan een eenvoudige reiniging voldoen om de glans weer terug te brengen. Bij beschadigingen voeren wij een reparatie uit, maar als leisteen in een echt slechte conditie verkeert kan een renovatie nodig zijn. Deze kan bestaan uit het schuren van het oppervlak waarna wij met speciale middelen ervoor zorgen dat de vloer er weer mooi en en als nieuw uit gaat zien.

Onze producten en methodes zijn afkomstig uit Spanje wat onze werkwijze erg uniek maakt. Verder op onze site kunt u onze portfolio bekijken bestaande uit een aantal recent gerealiseerde projecten. Zo mooi kan uw vloer van lei steen er straks ook uitzien.

Offerte voor inzicht in de kosten

De kosten voor een leisteen vloer behandeling zijn mede afhankelijk van de staat waarin deze verkeert, maar natuurlijk spelen ook de afmetingen een rol. Om inzicht te krijgen in de kosten geven wij u graag een offerte, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere leisteen, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by