• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Marmer behandelen van binnenuit kristalliseren geeft perfect resultaat

Marmer behandelen? Wij zijn dé specialist op het gebied van behandelen en renoveren van marmer en zeker ook andersoortige natuurstenen. De vakkennis en de ervaring (dertig jaar!) en het gebruik van een Spaanse (familie)methode maakt dit bedrijf bijzonder en kwalitatief bijzonder sterk.

Uniek in Nederland

Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, wordt een voor Nederland uniek Spaans kristallisatiemiddel gebruikt. Dit middel komt zoals vaak gebruikelijk is niet op de steen, maar in de steen. Dit voorkomt looppaden, de bekende doffe vlekken in de toplaag. Behalve een uitstekend resultaat, biedt de Spaanse manier van marmer behandelen meer voordeel. Meubilair kan door gebruik van dit middel namelijk gewoon in huis blijven staan en hoeft dus niet naar buiten verhuisd te worden. Dit kan omdat het middel in de steen gaat en daarom drogen of uitharden niet langer nodig is. Behalve kwaliteit, hecht marmerbehandelen.nl ook aan service, want het verplaatsen van het meubilair wordt ook voor rekening genomen.

Kristallisatieproces

Middels een machine op de steen die continu voor wrijving zorgt, wordt de temperatuur van de steen verhoogd. Dit zorgt ervoor dat de poriën van de steen opengaan en zo kan het kristalmiddel in de steen trekken. Daarna koelt de steen weer af en dat zorgt ervoor dat de kristallen die in de steen zitten, uit gaan zetten. Er ontstaat dan glansvorming binnen in de steen waardoor bijvoorbeeld geen vlekken meer op de steen zullen komen. Dit kristallisatieproces zorgt voor activiteit van de kristallen die in de steen zitten en die activiteit zorgt ervoor dat ze ‘licht geven’. Dit verschijnsel wordt in Nederland vaak hoogglans genoemd. Deze methode is overigens iets heel anders dan het aanbrengen van een glanslaag. Marmerbehandelen.nl zorgt immers voor een glanslaag die van binnenuit de steen komt.


Gratis demonstratie voor Marmer behandelen

Dit proces kan toegepast worden op marmer, travertin, terrazzo, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Ook vloeren van leisteen, gneis, graniet en stenen vloeren zonder kalk kunnen geïmpregneerd of gepolijst worden. Na het eerste contact waarin de staat van de vloer besproken wordt, wordt al een prijsindicatie gegeven. Vervolgens wordt ter plaatse – vrijblijvend- een inspectie van de vloer uitgevoerd en wordt de exacte prijs berekend. Bovendien wordt er een proefbehandeling over een oppervlakte van twee vierkante meter gegeven. Tevreden over de demonstratie? Dan wordt gelijk de gehele vloer aangepakt en beschikken klanten binnen een dag over een niet van nieuw te onderscheiden vloer. Niet tevreden over de demonstratie? Dan worden er uiteraard geen kosten berekend.

 

 

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Wij komen vrijblijvend langs

voor een offerte en advies!

BEL NU: 085 800 0007