Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Marmerbehandelen.nl: voor marmer onderhoud in heel Nederland

Marmer onderhoud is net als marmer polijsten, marmer schuren, marmer kristalliseren en marmer afslijpen en impregneren dé specialiteit van marmerbehandelen.nl, een bedrijf dat kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring. Wie zijn marmerenvloer weer als nieuw wil, doet er verstandig aan te kiezen voor deze specialist in marmer onderhoud, die een unieke methode en werkwijze hanteert.

Marmer onderhoud 

Marmerbehandelen.nl beheerst alle facetten van het vak. Marmer schuren, marmer afslijpen, marmer kristalliseren, marmer polijsten of marmer impregneren? Toe aan marmer onderhoud? Wij kunnen het allemaal. Wij helpen u op een deskundige wijze. Het unieke aan het bedrijf is dat er volgens een Spaanse methode gewerkt wordt, een heel bijzondere wijze van kristalliseren. In plaats van het gebruikelijke aanbrengen van een beschermlaag en glanslaag op de steen, doet marmerbehandelen.nl het anders. Zij brengen de beschermlaag in de steen aan en laten de steen van binnenuit glanzen. Dit kan door het gebruik van een uniek kristalmiddel en door de steen machinaal te verwarmen. Het kristal nestelt zich vanwege de geopende poriën in de steen en zet uit. Daardoor wordt glasvorming tegengegaan en blijven doffe vlekken op de toplaag van de vloer voortaan weg.

Marmer kristalliseren vanuit de steen

Het effect ontstaat, het lijkt alsof de vloer licht geeft, wordt ook wel hoogglans genoemd. Dit is echter iets anders, hoogglans wordt immers op de steen aangebracht, marmerbehandelen.nl laat de glans vanuit de steen zelf komen. En dat is nogal een verschil. De Spaanse manier van marmer onderhoud kan ook gebruikt worden voor de volgende vloeren: travertin, terrazzo, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen kunnen op deze wijze behandeld worden. Ook voor het impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en kalkarme stenen vloeren biedt de ervaren expert graag hulp.


Marmer onderhoud: Uw vloer weer als nieuw

Service staat ook al hoog in het vaandel bij de ervaren natuursteen specialist. Na telefonisch contact wordt er al een eerste prijsindicatie gegeven. Vervolgens wordt de vloer geïnspecteerd en volgt ook de definitieve prijs voor het behandelen van de vloer. Marmerbehandelen.nl demonstreert de werkwijze vervolgens op een klein deel van de vloer. Staat het resultaat de klant aan, dan wordt meteen de gehele vloer aangepakt en beschikt de klant dus binnen een etmaal over een vloer die amper van nieuw te onderscheiden is. Nog iets; vanwege de Spaanse methode die toegepast wordt, kunnen de meubels tijdens de werkzaamheden gewoon in de kamer blijven staan. Uitharden en drogen is immers niet nodig. En om de klant helemaal te ontzorgen verplaatsen de medewerkers van marmerbehandelen.nl zelf de meubels. Bij marmerbehandelen.nl is de klant namelijk nog echt Koning. De specialisten maken elke marmeren vloer weer als nieuw. Doe het direct goed en besteed je marmer onderhoud uit aan marmerbehandelen.nl

 

 

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:Waarom kiest u ons?

Gratis proefstuk op locatie

+

U hoeft zelf niets te verplaatsen

Meubilair kan in huis blijven staan

Meer dan 30 jaar ervaring

1

Landelijk opererend

Wat wij doen, doen wij goed