• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Marmer polijsten

Wie beschikt over een marmeren vloer en die vloer er weer als nieuw uit wil laten zien, die laat de vloer polijsten door dé specialist op dit gebied: marmerbehandelen.nl. marmer polijsten, ook wel zoeten genoemd, staat voor een duurzaam resultaat. Marmerbehandelen.nl staat daarnaast bekend om de bijzonder verfijnde afwerking en bovendien kan het bedrijf bogen op jarenlange ervaring.

Het polijsten van marmer

Marmer polijsten biedt uitkomst als de vloer beschadigd of dof is. Dat geldt behalve voor vloeren van marmer ook voor vloeren van Chinees- en Belgisch hardsteen. Niet voor niets kiezen bezitters van een marmeren vloer steeds vaker voor periodiek polijstwerk door de specialisten van marmerbehandelen.nl, die daarbij altijd gebruikmaken van de nieuwste technieken en moderne methodes. Marmer polijsten betekent niet dat alleen de vloer van de woonkamer er als nieuw uit gaat zien, ook keukens en badkamers kunnen gepolijst worden. En dat op bekwame en zorgvuldige manier.

Glanzende vloer

Je marmeren vloer laten polijsten door marmerbehandelen.nl betekent dat de vloer met geavanceerde apparatuur behandeld wordt en er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen. Door de jarenlange ervaring kan marmerbehandelen.nl marmer polijsten door gebruik te maken van verschillende technieken. Elke vloer vraagt om een (iets) andere aanpak. Marmer polijsten is namelijk geen standaard werk. En dat komt goed uit, want marmerbehandelen.nl is bepaald geen standaard bedrijf en geeft iedere soort natuursteen de eigen, specifieke kenmerken terug. Oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon door de vloer een of meerdere keren te polijsten. Het resultaat is altijd een glanzende vloer zonder krassen. Let op: je bepaalt als eigenaar van de vloer zelf in welke mate de vloer zal glanzen. Door de verschillende technieken kan daar door de experts van marmerbehandelen.nl namelijk in gevarieerd worden.

Spaans kristalliseermiddel

Behalve het polijsten van marmer staat marmerbehandelen.nl ook al bekend als dé specialist op het gebied van het behandelen en renoveren van alle andere natuurstenen vloeren. De werkwijze is bijzonder, want tegelijk met de inspectie van de vloer wordt meteen een aantal vierkante meters aangepakt zodat het eindresultaat te zien is. Tevreden? Dan wordt ook meteen de rest van de vloer aangepakt en kun je zomaar binnen een dag over een niet van nieuw te onderscheiden marmeren vloer beschikken. Ook uniek aan marmerbehandelen.nl is de wijze van kristalliseren. Doorgaans wordt een hoogglans-laag aan de buitenkant van de steen aangebracht, marmerbehandelen.nl laat een unieke Spaanse kristalmix vanuit de steen zelf werken voor een nóg beter resultaat. Bovendien hoeft de vloer niet te drogen of uit te harden en daardoor kunnen de meubels in de kamer blijven staan. De klantvriendelijke medewerkers van marmerbehandelen.nl verplaatsen de meubels, de klant hoeft helemaal niets te doen.

Perfecte afwerking

Behalve het polijsten van marmer is marmerbehandelen.nl ook al expert als het gaat om het polijsten van Belgisch- en Chinees hardsteen, leisteen, gneis, graniet en travertin. Ach, eigenlijk beheersen de ervaren vakmensen alle facetten van het vak en zijn zij als geen ander in staat elke natuurstenen vloer op de juiste wijze te behandelen en te renoveren. En dat op unieke wijze met de nadruk op kwaliteit én een perfecte afwerking.

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Wij komen vrijblijvend langs

voor een offerte en advies!

BEL NU: 085 800 0007