Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Marmer renoveren

Onze Spaanse methode van marmer renoveren maakt marmer weer als nieuw.
Door glans die uit de steen zelf komt, renoveert marmerbehandelen.nl marmer op een zodanige manier, dat de steensoort er weer als nieuw uitziet. Dat gebeurt met een uit Spanje afkomstige methode die ook op allerlei andere soorten natuursteen toegepast kan worden. Wij laten bij wijze van één demonstratie geheel gratis een aantal vierkante meters zien bij de mensen thuis, zodat zij alvast kunnen zien hoe hun marmer weer glans geeft en er als gloednieuw uitziet.

Vlekken worden voorkomen

Deze methode van marmer renoveren is uniek en gebeurt met een Spaans kristallisatiemiddel. Het middel wordt niet op de steen, maar in de steen toegepast. Dit voorkomt doffe vlekken op de toplaag van marmer, iets dat bij marmer renoveren door polijsten wel vaak aan de orde is. Ander voordeel is dat al het meubilair tijdens de renovatie gewoon in huis kan blijven staan, drogen en uitharden is door gebruik te maken van deze werkwijze niet nodig. Marmerbehandelen.nl zorgt zelf dat het meubilair verplaatst wordt. Prima service dus van de specialist met al meer dan dertig jaar ervaring.

Licht geven

Met een machine wordt de steen verwarmd en dat heeft als gevolg dat de poriën van de steen open gaan staan. Daardoor kan het kristalmiddel in de steen trekken en als de steen afkoelt gaat het kristal in de steen vervolgens uitzetten. Zo wordt glasvorm voorkomen en komen er ook geen vlekken op de steen. Kristalliseren van de steen veroorzaakt een soort van licht geven, anderen noemen dit verschijnsel ook wel hoogglans. De term hoogglans gebruikt marmerbehandelen.nl echter liever niet, want in dat geval zit de glans immers op de steen. Wij zorgen ervoor dat de glans juist uit de steen zelf komt. De Spaanse methode is behalve op marmer ook toepasbaar op travertin, terrazzo, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Daarnaast is het polijsten of impregneren van leisteen, gneis, graniet en steenvloeren zonder kalk ook mogelijk bij ons.


Bijzondere werkwijze

Ook de werkwijze mag best bijzonder genoemd worden. Na het eerste telefonische contact en een telefonische prijsindicatie, komen de specialisten bij de klant thuis om de werkzaamheden te inventariseren en om een aantal vierkante meter te behandelen. Zo kan de klant zien hoe het eindresultaat er uit zal zien. Bevalt dat resultaat, dan wordt meteen gestart met de rest van de vierkante meters en beschikt de klant dus binnen een dag over een zo goed als nieuwe vloer. Sneller en beter kan niet!

 

 

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:Waarom kiest u ons?

Gratis proefstuk op locatie

+

U hoeft zelf niets te verplaatsen

Meubilair kan in huis blijven staan

Meer dan 30 jaar ervaring

1

Landelijk opererend

Wat wij doen, doen wij goed