• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Uw natuurstenen aanrecht laten onderhouden zorgt voor een langere levensduur

Voor professioneel onderhoud van uw natuurstenen aanrecht kunt u uitstekend bij ons terecht. Ieder materiaal heeft voor het blote oog onzichtbare poriën en een soort ‘weerhaakjes’, zelfs natuursteen. Hierdoor kunnen onzuiverheden zoals vetten en vocht opgeslurpt worden. Heeft u bijvoorbeeld een natuursteenaanrecht van graniet? Gebruik dan vooral geen ammoniak, azijn of citroen, want graniet is niet zuurbestendig. Heeft u toch last van vervelende vlekken? Afhankelijk van de conditie van uw aanrecht kunnen wij deze op meerdere manieren behandelen, zodat u straks weer een mooi keukenblad heeft. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak. Ter plaatse bekijken wij de situatie en kunnen u vooraf de kosten doorgeven.

Uw natuurstenen aanrecht professioneel laten onderhouden

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een natuursteenaanrecht van graniet. Een uitstekende keuze, omdat deze uiterst hygiënisch en hittebestendig is. De meeste granieten aanrechtbladen zijn zwart. Zwart absorbeert alle kleuren en heeft een krachtige, aardse uitstraling die ideaal is voor een ondergrond. Krassen en andere beschadigingen zijn echter wel sneller zichtbaar, des te meer reden om uw natuurstenen aanrecht goed te laten onderhouden. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Een natuurstenen aanrecht van marmer of leisteen komt minder vaak voor, omdat het een exclusieve grondstof is. Duurder in aanschaf en moeilijker in onderhoud. Marmer is namelijk niet erg waterafstotend en de kans op vlekken is daardoor groter dan bijvoorbeeld bij graniet. Dit geldt niet voor leisteen, mits u deze natuursteen laat impregneren. Door deze extra beschermlaag wordt uw natuursteenaanrecht waterafstotend en hittebestendig.

Onderhoudsbedrijf voor het impregneren van uw natuursteenaanrecht

Ons onderhoudsbedrijf kunt u inschakelen wanneer u uw natuurstenen aanrecht wilt laten impregneren, maar ook voor een professionele reiniging staan wij u graag terzijde. Een mooi en vooral hygiënisch aanrechtblad is belangrijk. In overleg met u kunnen wij zorgen voor een effectieve behandeling. Of het nu gaat om impregneren, afslijpen, een kleine reparatie of totale renovatie, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u graag op dit gebied.

Zelf uw natuurstenen aanrecht goed onderhouden kan tot op een bepaalde hoogte, maar soms zijn er vlekken, krassen of andere beschadigingen waar u een vakman voor nodig heeft. Met methodes en producten afkomstig uit Spanje onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven in Nederland. Producten die wij rechtstreeks in natuursteen aanbrengen, zodat u niet alleen een korte termijn maar ook de komende jaren kunt genieten van uw mooie natuurstenen aanrecht.

Naast het praktische nut, heeft een natuurstenen aanrecht ook een duidelijke decoratieve functie. Aangezien het keukenblad het gehele aanrecht bedekt is het een van de meest prominente onderdelen in uw keuken. Een goed uitziend keukenblad heeft dus een niet te onderschatten invloed op de sfeer van de keuken. Laat ons u helpen om uw natuurstenen aanrecht de aandacht te geven die het verdient.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere leisteen, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by