• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Op zoek naar een onderhoudsbedrijf voor uw natuurstenen badkamer?

Een natuurstenen badkamer heeft van tijd tot tijd professioneel onderhoud nodig. Hoe mooi natuursteen ook is, het slijt door intensief gebruik. De badkamer is bij de meeste gezinnen de ruimte waar het meeste water wordt verbruikt. Kalkaanslag is dan ook vijand nr. 1, maar daarnaast kunnen natuurstenen tegels na verloop van tijd ook hun glans verliezen. Indien u een natuurstenen vloer heeft, zult u na een bepaalde tijd de marmeren of hardstenen vloer moeten laten behandelen door een onderhoudsbedrijf. De kosten? Voor advies of een offerte kunt u direct een afspraak maken. Ter plaatse komen wij de situatie bekijken.

Een natuurstenen badkamer waar de vloer is gemaakt van bijvoorbeeld marmer is erg mooi. Toch heeft marmer in de badkamer een aantal nadelen. Het oppervlak van marmer is licht poreus en er kan vocht doordringen in het marmer. Het polijsten maakt het oppervlakte dichter. Gebeurt dit niet, dan komt er vocht tussen de tegels en na verloop van tijd kunnen deze gaan scheuren en zelfs barsten met alle vervelende gevolgen van dien. Polijsten kunt u laten doen uit voorzorg. Ons onderhoudsbedrijf kan u daarbij helpen.

Onderhoudsbedrijf voor uw natuursteenbadkamer

Wanneer u enkel de glans in uw natuursteenbadkamer wilt herstellen, kunnen wij natuursteen kristalliseren. Het is een behandeling die afwijkt van alle andere behandelingen. Uiteraard vindt er eerst een intensieve reiniging plaats waarbij een eventuele oude beschermlaag wordt verwijderd. Daarna kristalliseren wij het natuursteen met onze eigen producten en methodes die afkomstig zijn uit Spanje. Ook kunnen wij een natuurstenen wasbak impregneren. Met een unieke werkwijze onderscheiden wij ons van de meeste andere Nederlandse onderhoudsbedrijven. Wij garanderen u dat uw natuurstenen badkamer opnieuw tot leven komt en de glans en het contrast terugkeren.

Zowel nieuwe als oude natuurstenen badkamers kunnen wij doeltreffend behandelen. Met een ruime ervaring en een ervaren team geven wij ook uw badkamer een metamorfose. Natuursteen is en blijft een natuurlijk product en dat verdient wat extra aandacht. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om natuursteen in ere te herstellen.

Voorbehandelen van de natuurstenen vloer in uw badkamer

Het kan ook zijn dat u bezig bent om een natuurstenen badkamer te kopen. Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn eigenschappen. Het onderhoud van de natuursteentegels speelt hierin een erg belangrijke rol. Een vloer die op de juiste manier wordt onderhouden zal zorgen voor jarenlang plezier. Onderhoud van natuursteen kent voor ons geen geheimen meer, mede dankzij onze jarenlange ervaring. Als u natuursteen goed laat voorbehandelen heeft u er een tijdlang geen omkijken meer naar. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de vraag of u verandering in de tegel ziet; een ingetrokken vlek, verandering in kleur of de glansgraad.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, afslijpen, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere natuurstenen badkamers staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies voor de renovatie, de reparatie of het onderhoud gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug: