• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Het onderhoud van een natuursteen vloer is belangrijk. Lees hier meer

Hoe u uw natuurstenen vloer onderhoudt, is belangrijk voor de levensduur. Wij onderhouden natuurstenen vloeren al ruim dertig jaar voor particulieren en bedrijven met producten en methodes die afkomstig zijn uit Spanje. Een prachtig land waar de meeste woningen en bedrijven een vloer van natuursteen hebben liggen. Ook in ons land hebben wij de voordelen van natuursteen ontdekt. Het is een ware lust voor het oog en relatief eenvoudig te onderhouden. Toch heeft u in een aantal gevallen een onderhoudsbedrijf nodig. Voor een kleine reparatie, renovatie of om de vloer weer glans te geven, bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn de specialist op dit gebied. Wilt u weten wat de kosten zijn om uw vloer op te knappen? U kunt direct een offerte aanvragen of een afspraak maken, zodat wij de situatie ter plaatse kunnen bekijken.

Wij onderhouden de volgende natuurstenen vloeren

Onder natuurstenen vloeren verstaan we allerlei soorten gesteenten van marmer tot blauw hardsteen. Het wordt over de hele wereld gewonnen. In België vooral blauwe hardsteen. Verder is er in Europa natuursteen te vinden in Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Schotland. Na de winning moet natuursteen worden bewerkt, zeker als het om vloeren gaat. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld slijpen, polijsten, impregneren etc.

Een terrazzo vloer wordt ook wel gezien als een natuurstenen vloer, maar het is in feite een betonvloer van een mortel, die bestaat uit cement, zand en verschillende soorten gebroken natuursteen. Ook een dergelijke vloer behandelen, polijsten en reinigen wij. Ook kunnen wij doffe vlekken op terrazzo verwijderen.

Welke behandeling heeft uw natuurstenen vloer nodig?

Onze behandeling is afhankelijk van welke natuurstenen vloer u heeft. Het kan zijn dat u uw vloer wilt laten behandelen voor de nodige bescherming tegen invloeden van buiten. Wij kunnen dan natuursteen impregneren. Wilt u meer glans of kleine oneffenheden wegwerken? Dan kunnen wij het bovenste laagje afslijpen en uw vloer polijsten. Natuursteen zoals graniet en marmer zijn uitstekend te polijsten om weer een nieuwe glans te verkrijgen. De polijstmethode zal uiteindelijk bepalen of uw natuursteenvloer mat, gezoet of sterk glanzend wordt. De keuze is aan u.

De kosten, maar ook het soort onderhoud van uw natuurstenen vloer is sterk afhankelijk van de vervuiling, beschadiging, afmetingen etc. Omdat niemand van verrassingen houdt, geven wij u van tevoren een duidelijke offerte. Hierin staan de werkzaamheden en de kosten vermeld. Voor beide partijen is dit een prettige manier van werken. Komen wij tijdens onze werkzaamheden onverwachte zaken tegen, dan overleggen wij samen met u de vervolgstappen.

Advies over onderhoud van uw natuursteenvloer

In tegenstelling tot sommige andere onderhoudsbedrijven geven wij ook advies voor het onderhoud na onze behandeling. Wij vinden dit belangrijk, want zo kunt u uw natuursteenvloer in topconditie houden. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan zijn wij er om u te helpen. Natuursteen kent voor ons geen geheimen meer dankzij onze uitgebreide kennis.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere natuurstenen vloeren, terrazzo en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by