• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Polijsten

Tot ons vakgebied als marmer en natuursteenspecialisten behoort uiteraard ook het polijsten ofwel zoeten van natuursteen Bij onze technieken van natuursteen polijsten hebben wij ons toegelegd op egaal natuursteen polijsten met een zeer verfijnde afwerking. Hierdoor wordt uw vloer van natuursteen weer als nieuw en behoudt ook langdurig dit resultaat. De jarenlange ervaring van marmerbehandelen.nl  is ongeëvenaard. Daarom laten veel van onze klanten hun polijstwerk ook periodiek door onze natuursteen experts uitvoeren. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de laatste technieken en modernste methodes voor het polijsten van natuurstenen vloeren, keukens en badkamers. Wij gebruiken uiteraard voor alle soort natuursteen, geavanceerde apparatuur en hoge kwaliteit materialen. Zorgvuldigheid en vakmanschap zijn het handelsmerk van onze experts. Wilt u iets meer weten over onze polijsttechnieken? Wij geven u graag alle informatie. Bent u benieuwt naar de kosten voor het polijsten van uw vloer, badkamer of werkblad? Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarom natuursteen polijsten?

Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen specifieke kenmerken en kwaliteiten. De schoonheid en uitstraling van natuursteen is en blijft uniek. Door goed onderhoud en de juiste behandeling behoudt natuursteen ook zijn waarde, zelfs na jarenlang gebruik. Ons familiebedrijf houdt zich al meerdere generaties bezig met de behandeling en renovatie van natuurstenen vloeren. Is uw vloer door intensief gebruik dof geworden of zijn er lichte krasjes ontstaan? Met onze deskundige behandeling kan ook uw natuursteen weer als nieuw worden. Onze experts beschikken over de kennis en de vaardigheden om alle vloeren te behandelen. Een van onze behandelmethodes is het polijsten van natuursteen. Heeft uw vloer kleine ontsierende krasjes of is uw vloer dof geworden door veelvuldig gebruik? Door uw vloer meerdere malen egaal en zorgvuldig te polijsten verdwijnen alle oneffenheden zonder de vloer aan te tasten. Hierdoor wordt uw vloer weer glanzend en krasloos.

Vloeren polijsten met gratis proefbehandeling

De mate waarop uw vloer glanst, kunt u zelf bepalen. Onze techniek kent namelijk variaties. Heeft u een voorkeur voor een licht glanzende vloer of gaat u voor hoogglans? U kunt het bij marmerbehandelen.nl krijgen zoals u het wilt. Bovendien kunnen we u het meteen het resultaat laten zien, helemaal gratis. Wij bieden namelijk altijd de mogelijkheid voor een gratis proefbehandeling op uw vloer.  Een proefstuk van 2m², gratis en zonder verplichting. U ziet dan met eigen ogen wat onze vloerexperts kunnen om uw natuursteen weer als nieuw te maken. Wij kunnen leisteen, gneis, graniet en travertin polijsten. Maar ook Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen doen onze natuursteen experts vakkundig. Wilt u de mogelijkheden voor uw vloer met ons bespreken? U kunt ons altijd bellen voor een afspraak. Wilt u gelijk een offerte ontvangen voor uw vloer? Ook daarvoor kunt u met ons contact opnemen. Wij polijsten iedere kalkhoudende natuursteen en werken in heel Nederland.

 

 

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug: