• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame
10

Glimmend en ontzettend opgeknapt ,en geen rommel!

Zag de advertentie op Facebook , heb een marmeren vloer, die wel een opknapbeurt kon gebruiken. Aangemeld , en vervolgens hebben zei gebeld ,aantal vierkante meters door gegeven, vervolgens de prijs gekregen komt nog wel btw bij. Dan op afgesproken dag wordt er 2 m proefstuk gedaan Dan besluit je of ze wel of niet door gaan ,meubels hebben we wel verschoven, is niet nodig , maar als je het nog eens anders wil zetten, Ben je er wel blij mee Zelf dacht ik van , oh mag je er meteen op lopen, ja dus En nu een paar weken verder, ziet het er nog net zo uit, top dus 5 jaar garantie Geen rommel, stof of andere narigheid De vloer staat weer te glimmen in Klimmen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klimmen - augustus 21, 2019
10

Geweldige ervaring

Er werd gedaan wat was afgesproken. Binnen een paar weken proefstukje Kon op dat moment bepalen na prijsopgave ja of nee Niets hoefde uitgeruimd te worden Nagenoeg geen stof 5 jaar garantie Binnen 1 kleine dag alles aan de kant Prachtige vloer. Onder dankzegging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - augustus 20, 2019
8

Geweldig

Na een prettige kennismaking met Michel via de telefoon, snel een afspraak gemaakt. De twee mannen Henk en Johan hebben mijn 20 jaar oude rose carara marmeren vloer onder handen genomen en waren binnen 1 dag klaar. Het resultaat liegt er niet om. Ik had dit 10 jaar eerder moeten doen, weet niet of hun techniek toen al bestond, maar dan had ik een nieuwe vloer gehad. Maar ik ben blij dat ik dat heb gedaan, en raad iedereen aan gebruik te maken van hun diensten. Max uit Amstelveen, 19 augustus 2019
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - augustus 19, 2019
10

Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijk en betrouwbaar. Persoonlijk en flexibel. Een aanrader!

Ontzettend kundige mensen. Onze vloer is prachtig geworden en dankzij hun bijdrage is het één geheel geworden met de schouwen. Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - augustus 16, 2019
10

Perfect

Mijn eerste contact via de telefoon met de firma Marmer Behandelen was zeer prettig en werd duidelijk uitgelegd wat men zou gaan doen om onze marmeren vloer weer mooi te krijgen. Michael heeft samen met de hulp van Michiel ons weer een prachtige marmeren vloer gegeven. Echt vakwerk geweldig nogmaals bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - augustus 11, 2019
9

Meer dan tevreden

Goede uitleg gekregen en er is een proefstukken gedaan. Er is eerlijk bij verteld dat de looppaden waarschijnlijk niet zouden gaan glimmen maar wel mooier zouden worden. Foto’s genomen voor en na behandeling laten zien dat het goed en naar onzer tevredenheid is gedaan. Keurige mensen in ons huis alles netjes hebben achtergelaten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - augustus 10, 2019
10

Top super tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat van onze vloer. Het was absoluut het geld waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - juli 30, 2019
10

Goede service en vriendelijk personeel.

We zijn blij en super tevreden met onze bewerkte vloer. Goede service, vriendelijke man en stofzuigt zelfs de vloer. Onze vloer glanst weer als vanouds;-) Dank u wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reusel - juli 16, 2019
10

Vakkundig, ontzorgd en klantvriendelijk.

Zeer verrast over het vakkundig werk wat geleverd is bij mij thuis. De demonstratie was voor mij een overtuigend factor om verder te gaan met mijn hele vloer. Vriendelijk personeel en ik ben ontzorgd betreft het meubilair.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 16, 2019
10

Onze doffe matte marmeren vloer van 55m2 is in tijd van 6 uur door de supervriendelijke medewerkers

Vriendelijke behandeling. Super mooi werk afgeleverd!! Iedereen aan te bevelen die zijn marmeren vloer wil laten opknappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel - juli 16, 2019
119 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Wij komen vrijblijvend langs

voor een offerte en advies!

BEL NU: 085 800 0007