• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
9.2
9

Nieuwe vloer laten behandelen

Onlangs hebben wij een hardstenen vloer laten leggen in ons huis. De vloer was matte afgeleverd en hebben er toch voor gekozen om deze te laten polijsten. De vloer ziet er prachtig uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - april 7, 2020
10

super tevreden

afspraak dag en tijd nagekomen. uitleg over behandeling vloer gekregen. na proefstukje overgegaan tot behandeling gehele vloer. ondanks dat het al een hele oude vloer is (minstens 60jaar oud) , zijn we zeer tevreden met het resultaat. de prijs was wel n dingetje maar toch laten doen. de komende jaren hebben we hier geen omkijken meer naar dus is het m.i wel waard geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- kerkrade - april 6, 2020
10

Prachtige vloer en goede service!

2 jaar geleden hebben wij ervoor gekozen om onze vloer te laten behandelen door dit bedrijf. Onze hond is afgelopen maand overleden, de hond heeft in de laatste maanden wat plekken achtergelaten van plas en braaksel. Marmerbehandelen heeft aangeboden om iemand kosteloos langs te sturen om deze plekken opnieuw te kristalliseren. Dit is gisteren gedaan en wij zijn er super blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - april 3, 2020
8

Blij verrast

Mijn 30+ jaar oude marmeren vloer is weer prachtig. Schoonmaken met water, na de behandeling is ook heel fijn. Henk bedankt, top job!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - april 2, 2020
8

Vriendelijke jongen(s)

Netjes op afgesproken tijdstip aanwezig. Werken netjes, en helpen met spullen verzetten. Vloer ziet er inderdaad een stuk beter uit. Wel al binnen 5 uur klaar... 50m2 Kleine beschadiging aan plint (maar dat geeft niet, moest deze toch schilderen). Alleen bij het uitrijden van de machine is de marmeren dorplel van de buitendeur beschadig. Contact opgenomen en ik heb echt het gevoel dat dit ook keurig wordt opgelost. Al met al... zijn wij tevreden over het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - april 2, 2020
10

Nieuwe vloer

Door Johan is onze vloer weer als nieuw.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bloemendaal - maart 31, 2020
10

Zo blij met dit bedrijf!!

Vanaf het moment dat wij voor het eerst contact hadden met Uw bedrijf hadden wij een goed gevoel. En nu onze bijna 30 jaar oude Travertinvloer er weer uitziet als nieuw kan ik maar 1 ding zeggen: een dikke 10 voor Marmer Behandelen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenzande - maart 29, 2020
10

super ! great results and professional

the best an old floor with lots of stains and dirt looks like just a new marble floor ! you guy are great !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - maart 27, 2020
10

Fijne goede ervaring

Wij zagen een beetje tegen het gehele gebeuren op.Na de proef hoe de vloer zou kunnen worden, werden wij alleen maar blij.Henk en Dustin hebben waar gemaakt wat zij beloofden.Het is een hele mooie vloer geworden en gaan daarvan zeker genieten.Bedankt kerels.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalden - maart 25, 2020
8

Goed

Na eerst het formulier op de website te hebben ingevuld, kreeg in geen contact. Toen maar de telefoon gebruikt en vanaf dat moment verliep alles vlekkeloos. De marmeren vloer ziet er weer fantastisch uit en ik heb in eerste instantie garantie gekregen (als er op korte termijn iets gebeurt, gratis reparatie) en voor de langere termijn is onderhoud toegezegd voor ca. 150 euro per jaar. Het is alleen jammer dat wij niet eerder bij deze firma ter rade zijn gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenhoven - maart 23, 2020
194 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Open chat
Powered by