• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Schuren geeft natuurstenen vloeren weer glans en uitstraling

Marmerbehandelen.nl maakt furore met een unieke en uit Spanje afkomstige manier van marmerrenovatie. De specialist met ruim dertig jaar ervaring heeft echter nog veel meer te bieden en geldt ook al als specialist in schuren (ook wel afslijpen genoemd) van natuursteen. Dat geldt ook het uitvoeren van reparaties, zoeten, polijsten en impregneren. Marmerbehandeln.nl kan als geen ander nieuwe én oude vloeren behandelen.

Schuren laat krassen en vlekken verdwijnen

Krassen op de natuurstenenvloer? Of een kale en ongelijk liggende vloer? Marmerbehandelen.nl is als geen ander in staat de vloer weer zo goed als nieuw te krijgen door de stenen op de enige juiste wijze te schuren. Door de vloer te schuren zie je als het ware een nieuwe laag van de natuursteen en verdwijnen de zo gehate krassen en vlekken als sneeuw voor de zon. De slijp- of schuurwerkzaamheden nemen ook de oneffenheden tussen de stenen weg en maken van de vloer weer één geheel. Marmerbehandelen.nl geeft elke vloer de glans en uitstraling terug die het verdient.

Lichtgevend, glanzend effect

Door gebruik te maken van een unieke Spaanse methode is marmerbehandelen.nl als geen ander in staat marmer en andere natuurstenen op unieke wijze te behandelen en renoveren. Het gebruikte kristallisatiemiddel gaat direct de steen in nadat het is opgewarmd. Het middel zet vervolgens uit en doffe vlekken in de toplaag behoren voorgoed tot het verleden. Bovendien hoeven te stenen met deze werkwijze niet uitgehard of gedroogd te worden na de behandeling en kan het meubilair gewoon blijven staan. Sterker nog: zelfs het verplaatsen van de meubels wordt door de specialist met Spaanse roots verzorgd. Het op deze wijze kristalliseren geeft een lichtgevend, glanzend effect. Dat is overigens iets anders dan hoogglans, want bij hoogglans wordt kristal immers op de steen aangebracht. Marmerbehandelen.nl zorgt dat de glans uit de steen zelf komt. Overigens kan behalve marmer ook travertin, terrazzo en Chinees en Belgisch hardsteen op deze manier behandeld worden.


Binnen een dag een ‘nieuwe’ vloer

Leisteen, gneis, graniet en kalkarme stenen vloeren kunnen ook al op perfecte wijze gepolijst en geïmpregneerd worden door marmerbehandelen.nl. Na telefonische informatie en een prijsindicatie komt de specialist langs en zal de werkwijze op een deel van de vloer gedemonstreerd worden. Is de behandelde vloer precies wat de klant wil en zoekt, dan zal ook de rest van de vloer meteen behandeld worden en ligt er een zo god als nieuwe vloer binnen een dag! Is men niet tevreden, dan worden er uiteraard geen kosten berekend.

 

 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by