• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend
085 800 0007

Bel gratis

Bekend van de
bioscoopreclame

Travertin behandelen: Spaanse methode biedt het beste resultaat

Behalve marmer geldt marmerbehandelen.nl ook als expert op het gebied van travertin behandelen; een kalksteen die gevormd wordt door neerslag van kalk uit onverzadigd water uit warme bronnen. Bladeren, takjes en ander materiaal dat in het water valt en verteert, zijn de oorzaak van de zo typerende onregelmatige poriën van deze fraaie steen. Travertin behandelen in de vorm van travertin polijsten, travertin impregneren, travertin afslijpen en travertin renoveren is aan de specialisten van marmerbehandelen.nl wel besteed. Zij maken elke travertinvloer als nieuw en dat op unieke wijze.

Glans van binnenuit de steen

Uniek? Jawel, want de travertin specialist werkt met een uniek Spaans kristallisatiemiddel dat na het opwarmen van de steen en door het openen van de steenporiën uitzet. Het kristal in de steen voorkomt glasvorming en daarmee looppaden (doffe vlekken in de toplaag) die je bij een polijstbehandeling nog wel eens aantreft. De travertinsteen wordt door wrijving opgewarmd en het effect is adembenemend in de vorm van een prachtig glanzend steen. Let wel: dit is geen hoogglans, zoals dit verschijnsel niet zelden genoemd wordt. Hoogglans creëer je door de steen aan de buitenkant te behandelen, marmerbehandelen.nl laat de glans vanuit de steen zelf komen. Nog een voordeel van deze manier van werken is dat uitharden en drogen niet nodig is en het meubilair dus gewoon kan blijven staan. Het verplaatsen van de meubels nemen de medewerkers van marmerbehandelen.nl voor hun rekening. Overigens is deze manier van kristalliseren ook toepasbaar op marmer, terrazzo, en Belgisch en Chinees hardsteen. Marmerbehandelen.nl is ook al expert als het gaat om impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en steenvloeren zonder kalk in de stenen.

 Travertin renoveren

De werkwijze is uniek en het resultaat is een travertinvloer als nieuw. Marmerbehandelen.nl is met dertig jaar ervaring en de aanwezige vakkennis een begrip in Nederland en beheerst alle facetten van het vak; travertin behandelen in de vorm van travertin polijsten, travertin impregneren, travertin afslijpen en renoveren? Het resultaat is altijd indrukwekkend. Bovendien is ook de werkwijze van de specialist bijzonder. Na een telefonisch onderhoud waarin al een eerste prijsindicatie wordt gegeven, volgt een inspectie van de vloer en krijgt de klant een nauwkeurige prijsberekening. Vervolgens behandelen de specialisten van marmerbehandelen.nl een klein deel van de vloer. De klant kan dan zien wat het eindresultaat van de behandeling zal zijn. Is de klant onder de indruk? Dan wordt ook de rest van de vloer meteen aangepakt en ligt er binnen een dag een zo goed als nieuwe vloer. Mensen die na de demonstratie afzien van behandeling, betalen uiteraard iets.

 

Voor & Na

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Wij komen vrijblijvend langs

voor een offerte en advies!

BEL NU: 085 800 0007