• Gratis proefstuk op locatie
  • Meubilair kan in huis blijven staan
  • Stofvrije werkwijze
  • 30 jaar ervaring
  • Landelijk opererend

Professioneel onderhoud verlengt het plezier en de levensduur van Travertin

Travertin vergt van tijd tot tijd professioneel onderhoud, want het is een kalksteen die vlek- en zuurgevoelig is. Deze natuursteen heeft een open structuur en sommige soorten travertin kunnen zowel binnen als buiten worden gelegd, omdat er een aantal types vorstbestendig zijn. Dankzij de onuitputtelijke variatie aan natuurlijke tekeningen en kleuren geeft deze steen een meerwaarde aan elke ruimte. Om een travertinvloer in topconditie te houden, is professioneel onderhoud onmisbaar. U kunt ons daarvoor benaderen. Voor reiniging, reparatie of renovatie. Maak vandaag nog een afspraak of vraag voor de kosten om een offerte.

Onderhoud van travertin met producten uit Spanje

Travertin is een van oorsprong Italiaanse natuursteen en wordt voor vele toepassingen gebruikt, zoals vensterbanken, trappen, wandafdekkingen en vloeren. Er zijn heel veel soorten travertin in uiteenlopende kwaliteiten en onder verschillende namen beschikbaar. De vele namen voor travertin zijn in gebruik om de vele tintverschillen te kunnen aanduiden. Wat voor kwaliteit u ook heeft, wij kunnen altijd zorgen voor professioneel onderhoud met producten en middelen uit het buurland van Italië, Spanje.

Onze producten en methodes maken onze werkwijze vrij uniek ten opzichte van andere onderhoudsbedrijven. Wij behandelen alle natuurstenen vloeren op een professionele wijze, maar een travertinvloer is en blijft speciaal. Het is een van mooiste stenen die goed onderhoud verdient. Het heeft stijl met een natuurlijke, ruwe uitstraling.

Wij geven uw oude travertinvloer weer glans

Om een oude travertinvloer weer glans te geven, kunnen wij deze bijvoorbeeld polijsten. Tijdens het polijsten wordt er een heel dun laagje afgeslepen zodat krassen en andere gebruikssporen verdwijnen. Het afslijpen en polijsten gebeurt door middel van een speciale machine waarmee de vloer zodanig wordt bewerkt dat er een zijdeglans ontstaat. De door u gekozen methode bepaalt uiteindelijk of travertin mat, gezoet of sterk glanzend wordt. Voor een optimale bescherming kunnen wij de vloer daarna eventueel kristalliseren. Hierdoor ‘verdicht’ de toplaag zich, waardoor de glans toeneemt, de steen iets harder wordt en iets minder dampdoorlatend wordt dan het oorspronkelijke steenoppervlak.

Travertinvloeren vinden we binnen en buiten. Voor mensen die een terras met een warme, zuidelijk effect willen creëren is travertin de perfecte keuze. In de zomer genieten van een stukje buitenland in eigen tuin waar het heerlijk toeven is. Zeker dan heeft een travertinvloer onderhoud nodig, mede omdat deze niet goed bestand is tegen zure regen. Zure regen ontstaat doordat er uitlaatgassen in de lucht blijven hangen. In die vervuilende gassen zitten stoffen als zwaveldioxide, stikstoffen en ammoniak. Stoffen die op de lange termijn uw travertinterras kunnen aantasten. U kunt de vloer beschermen door deze te laten impregneren door ons onderhoudsbedrijf. Ook kunnen wij doffe vlekken in en op travertin verwijderen. Wilt u een andere behandeling? Leg uw wensen eens aan voor.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere Travertin, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord 

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Voor & Na

Jarenlang was onze Japans hardstenen vloer 1 grote ergenis... vlekken, voetafdrukken en niet schoon te krijgen... we hadden er bijna een andere vloer overheen laten leggen, totdat we een advertentie van marmer behandelen zagen.... Het is nu 3 wkn geleden dat wij onze vloer hebben laten behandelen. Wat een verschil ! We zijn van een vloer die heel veel onderhoud vroeg naar een onderhoudsvrije vloer gegaan. Hij is prachtig ! Wat zijn wij blij met dit bedrijf en met hun service !
Nathalie
Vollenhove
Wat fijn om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben die op dezelfde manier werkt als bij ons in Spanje. Ik hoef mij helemaal geen zorgen meer te maken over onderhoud aan mijn vloer. Super bedankt Maikel Gomez!
Carmen
Oss
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse vloer! Bedankt dat jullie ons zo snel konden helpen.
Iris
Helmond
De gehele ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering was goed. Professionele vakmannen, doen wat beloofd wordt en zeer klantgericht, Na de behandeling hadden we nog wat vragen die telefonisch laat in de avond werden beantwoord. Werkzaamheden zeer gestructureerd uitgevoerd en geen last van stof wat een hoop gepoets scheelt.
Donovan
Garderen
Kennis van zaken, eerlijk en correcte afhandeling!
Johan
Rotterdam

Advies en één prijsindicatie? Laat uw nummer achter en dan bellen wij terug:

Open chat
Powered by